Sreda 19.05.2010.
12:52
Press rs

Milica Todorović: Mlada sam za udaju!

Zvezda Granda" Milica Todorović
 

"Još uvek sam mlada za brak! Čak i da me sada pita da se udam za njega ne bih pristala, jer želim da sačekam bar dve-tri godine dok naša veza ne postane ozbiljnija. Lepo nam je ovako. Da nije tako, ne bismo bili zajedno - kaže Milica, i dodaje da sa dečkom planira letovanje:

"Prošle godine prvi put smo išli na zajedničko letovanje u Egipat i to nam se veoma svidelo. Sada planiramo da posetimo Tursku i, ako nam poslovne obaveze dozvole, Grčku."

Pored ljubavne veze, mladu pevačicu sa momkom spaja i posao. Naime, Rade i njegov brat Saša Kovačević napisali su pesmu "S bilo kim", kojom se takmičila na "Grand festivalu".

"Posle festivala ljudi su počeli ozbiljnije da me shvataju. Nisam više "mala Mici"! I vreme je da bude tako. To je veoma ozbiljna pesma, koja se dopala publici i zato će mi Rade i Saša uskoro napisati novi singl za leto, dok za jesen planiramo i moj novi album. Uporedo s tim promenila sam i stajling, koji je dosta ozbiljniji i zreliji", kaže za beogradski list "Press" pobednica druge sezone takmičenja "Zvezda Granda".

2024 © - Vesti online