Petak 18.12.2015.
11:51
Vestionline, mondo.rs

Direktor Liverpula došao po Grujića sa sedam miliona u koferu!

Reuters
Poslao čoveka po Grujića: Jirgen Klop

Završiti posao oko Marka Grujića!

Britanski "Gardijan" plasirao je ovu informaciju, ne potvrdivši sa kim će se voditi pregovori u Ljutice Bogdana, kakvi će biti uslovi, da li će Crvena zvezda uspeti u nameri da obeštećenje dobije sada i reši finansijske probleme, a jednog od najvažnijih igrača u postavi zadrži do kvalifikacija za evro takmičenje.

Za sada jasno je samo da je menadžer Liverpula Jirgen Klop ozbiljan u nameri da preduhitri Inter, Štutgart i ostale klubove koji su se namerili na mladog reprezentativca Srbije i momka čija se cena, u međuvremenu, popela na oko sedam miliona evra.

"Gardijan", doduše, najavljuje da će Liverpul pokušati da otkupi Grujića sada, za pet miliona funti, što iznosi 6,9 miliona evra i da ga ostavi na "Marakani" do kraja sezone.

Dakle, onoga što želi Crvena zvezda i što želi Liverpul razlikuje se u dva meseca - srpski klub bi da rastanak usledi u avgustu 2016. ili posle poslednje utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a engleski klub bi da vidi Grujića na startu priprema za sezonu 2016/17.

Do daljeg...

2024 © - Vesti online