Četvrtak 17.12.2015.
09:56
alo.rs

Ljuba ostavio Aleksandru zbog prevare

facebook.com
Ljuba i Aleksandra nisu više zajedno

Iako pevačica tvrdi da su se rastali bez ružnih reči, ubućeni pričaju da se par žestoko posvađao i da je Aleksandra odlučila da je najbolje da više ne budu zajedno.

- Ljuba i Aleksandra u poslednjih mesec dana ne funkcionišu kao pre i njihov odnos se iz dana u dan pogoršavao. Aleksandra je stalno bila nervozna i često su ulazili u rasprave. Jedno veče, ona je ostavila telefon, a Ljuba je saznao šifru i ušao joj u poruke. Imao je šta i da vidi jer je naleteo na SMS-ove od drugog muškarca koji nisu baš bili prijateljski. Tada je počela svađa, i to ozbiljna. Kada su se izvikali, Aleksandra je zamolila Ljubu da se sabere i zatim mu je rekla da je najbolje da se raziđu i ako mogu to da učine mirnim putem jer su kolege i često će se sretati, želeli oni to ili ne. On je tu noć izašao iz stana i vratio se nekoliko dana kasnije po stvari - rekao  je izvor blizak sada već bivšem paru.

I Aleksandra je prokomentarisala novonastalu situaciju.

- Dve godine smo Ljuba i ja bili zajedno i sada smo se dogovorili da se raziđemo bez teških reči. S bilo kim da toliko provodiš vremena, dosadi ti, sve je prešlo u naviku. Otkad sam sama, OK mi je, prija mi samoća, stalno sam s društvom, ali uveče kad legnem da spavam zafali mi njegov zagrljaj - rekla je zvezda "Granda".

2024 © - Vesti online