Sreda 16.12.2015.
08:58
alo.rs

"Što da se ne šeta go, polni organ mu je kao čempres"

facebook.com/Ava Karabatic
Oduševilo je ono što je videla u Mikijevim gaćama: Ava Karabatić

- Zvao sam ih da dođu do tuš-kabine zato što mi se digao, pa sam želeo da vide kako izgleda kada je u "punoj snazi“. Inače, to nije ništa novo, zato što uvek kada je slava u mom selu, ja se skinem i šetam go ulicama i dvorištima. Volim egzibicionizam, pa ponekad, kada sam mnogo srećan, skinem gaće usred kafane i tako sedim. Svi su navikli na to i nikome ne smeta - bez dlake na jeziku je priznao Đuričić, dok je Ava pohvalila njegov gest.

- Što da nam ne pokaže, kada ima čime da se ponosi. Njegov polni organ je kao čempres - opisala je slikovito hrvatska starleta šta je videla.

Miki je otkrio da to nije jedina njegova egzibicija, već da su mu fetiš i udate žene.

- Volim da se zabavljam sa ženama koje su u braku 20 godina jer takve ribe nisu doživele orgazam deset godina, pa budu vatrene u krevetu. Imao sam mnogo udatih žena kojima sam bio ljubavnik, a jednom sam čak spavao sa ženom najboljeg prijatelja dok je on bio u Rusiji - bez stida je priznao Miki i objasnio kako se to dogodilo.

- Drugar me je zamolio da budem u kući sa njegovom ženom dok je on u Moskvi i ja sam se preselio kod njih. U međuvremenu su se rodile emocije između nas dvoje i imali smo seks. Kako bih ispao fer, sutradan sam pozvao druga i rekao mu šta se desilo, a on me samo pitao da li se ona šetala gola preda mnom, pa sam zbog toga poklekao - istakao je Đuričić, dok je njegova sadašnja devojka Anđela, sa kojom se smuvao u rijalitiju, bila šokirana.

2024 © - Vesti online