Sreda 16.12.2015.
12:00
Vesti - Foto: A. Čukić

Milice, neka ti je sa srećom!

A. Čukić
Milica Đorđević

Ko god da je od humanih ljudi uputio ovaj dar devetogodišnjoj Milici, jedinom srpskom detetu u ovom gradu i njenoj majci Evici koja se zarekla da nikada neće napustiti rodno ognjište niti ustuknuti pred nevoljama, a bilo ih je na pretek, sigurno je poželeo da im ulepša predstojeće praznike.

- Daće Bog dobro dobrim ljudima, daće Bog i nama lepšu budućnost, ovaj vredan dar za nas biće iskorišćen naravno za Milicu, neka se i ona raduje predstojećim praznicima", kratko se zahvalila Evica, žena koja sa detetom živi u getu, od 55 evra mesečnih prihoda i pomoći Srpske pravoslavne crkve. To možda i ne boli toliko koliko činjenica da njena ćerka nema nijednog drugara s kojim bi progovorila bar jednu reč. Ipak ide u školu, odličan je đak, a nastava se održava u jednoj prostoriji isturenog odeljenja OŠ "Dositej Obradović - koje je pretvoreno u učionicu u crkvi u Prizrenu.

Kontakt

Kontakt sa porodicom Đorđević, Milicom i majkom Evicom u Prizrenu možete da ostvarite putem fiksnog telefona: 00381 29 225 325 ili mobilnog +377 44 659 985. Ako želite da im pišete ili pošaljete paket njihova adresa je: Ulica Zahira Bajazitija A-2, sprat III, stan 14, Prizren 20000 KiM, Srbija. Hvala unapred.

2024 © - Vesti online