Utorak 15.12.2015.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

U nevolji smo svi isti

Bolesni i siromašni: Porodica Zarić

Poklon je opet podelila na ravne časti, 150 evra na dar šestočlanoj familiji Janoša Papa iz Mužlje kod Zrenjanina, u kojoj je samo jedan član zdrav, a drugih 150 evra namenila je četvoročlanoj porodici Zarić iz Trnjaka kod Bijeljine, gde boluju i majka Dragana i otac Radomir i petogodišnja ćerka Marija.

I verni donator Milenko Šipka iz Švajcarske ponovo je uputio 50 franaka za praznike siromašnom Lovri Lovriću i njegovoj hendikepiranoj deci iz banjalučkog prigradskog naselja Dragočaj. Anonomni dobrotvor N. J. iz Minhena svoju stalnu pomoć od 110 evra šalje kao i uvek na dve iste adrese: starini Ranku Majstoroviću u Omarsku kod Prijedora i Dejanu Miloševiću, bivšem ratnom dobrovoljcu iz Vranja. A 200 australijskih dolara za staricu Borku Dražević iz Drenova kod Gornjeg Milanovca poslala je jedna Nikolina iz Melburna uz najlepše praznične želje.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

"Vesti" se zahvaljuju svojim čitaocima.

2024 © - Vesti online