Nedelja 13.12.2015.
16:24
Vestionline

Nikad nisi ništa radio? Aj da budeš direktor!

facebook.com
Direktor stoji u sredini

Skupština Novog Pazara za direktora novog javnog preduzeća "Parking servis" postavila je Armina Mehovića (25), kojem će to biti prvo radno mesto u životu, piše "Blic".

Iako je Mehoviću, članu Sandžačke demokratske partije (SDP), ovo prvi posao nakon završetka osnovnih studija građevine na državnom univerzitetu u Novom Pazaru, njegovo postavljenje nije naišlo na veće negodovanje opozicije tokom skupštinskog zasedanja.

Opozicioni odbornici su uglavnom hvalili njegovu biografiju, uspeh na fakultetu i prosečnu ocenu devet, govoreći da je dobro što se pruža šansa mladim i pametnim ljudima.

Ali, šef odborničke grupe Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Alan Karaahmetović smatra da je krajnje neozbiljno da nekom prvo radno mesto u životu bude direktorsko.
 
Novi direktor "Parking servisa" kaže da se ne plaši izazova.
 
- Spreman sam da preuzmem odgovornost, imam znanje, energiju i želju da se dokažem. Verujem da ćemo uspešno poslovati, a i moraćemo jer ćemo se finansirati isključivo iz sopstvenih izvora - kaže Mehović, koji trenutno završava master studije na Univerzitetu u Nišu.

2024 © - Vesti online