Subota 12.12.2015.
22:51
Vestionline

Farma: Žena mu ne da da viđa ćerku!

Printscreen
Kristijan i Stanija na Farmi

Kako su venčani samo u crkvi, Ivana će morati da traži posebnu dozvolu da se taj brak raskine. Ipak, ona je odlučna u svojoj nameri da svog još uvek aktuelnog supruga više nikada ne vidi.

- Ivana je bukvalno doživela nervni slom kada je čula da je balerina rekla da sa Kristijanom čeka dete. Posle neprospavane i preplakane noći, što joj je ozbiljno narušilo zdravlje, ona je čvrsto rešila da Kristijana više nikada ne vidi, ali i da mu zabrani da vidi ćerku pošto će ga to dotući - kaže Kristijanov veoma blizak prijatelj.

On kaže da joj je muka od cele priča koja se dešava sa balerinom.

- Ivana bukvalno nestaje pred očima svoje porodice kad se on na farmi ljubaka sa Stanijom, a van farme sa balerinom - kaže jedan od najbližih Kristijanovih prijatelja za "Alo".

On kaže da ovo nije prvi put otkad je Golubović na farmi da Ivana pravi očajničke poteze, a pravi haos je bio tih nekoliko dana dok je bio na slobodi.

- Pretila mu je da će mu upropastiti život ako samo čuje još reč o Balerini. Ne znamo kako će se dalje razvijati priča o razvodu, jer su venčani samo u crkvi, ali borba za dete će biti žestoka. Nikad više neće videti Veru, Ivana je već promenila brave na vratima stana u Kraljevu. Najbolje mu je da odmah iz Lisovića ide u zatvor - kaže sagovornik.

2024 © - Vesti online