Petak 11.12.2015.
17:23
Vestionline

Vidić na listi želja dva tima iz Premijer lige

inter.it
I dalje na ceni: Nemanja Vidić

Nije tajna da je Everton zainteresovan da vrati nekadašnjeg kapitena Mančester Junajteda na Ostrvo. Pokušavali su još prošle zime, interesovanje i dalje postoji… A sada i najlošiji tim Premijer lige želi "srpsku stenu".

Timu iz Birmingma gori pod nogama, ima samo šest bodova posle 15 kola i ubedljivo je poslednji na tabeli. Vidićevo iskustvo je jedan od faktora koji bi mogao da stabilizuje klimavu odbranu nekadašnjeg prvaka Evrope.

U Interu ne bi imali ništa protiv da se reše Vidića koji sa godišnjom platom od 3.200.000 evra zauzima drugo mesto na listi najplaćenijih igrača kluba.

Međutim, srpski defanzivac ne deluje kao raspoložen za selidbu sa "Đuzepe Meace". Iako nije ni licenciran za prvi deo sezone zbog teške povrede leđa, ušao je u finiš procesa rehabilitacije i nada se povratku na teren početkom 2016. godine.

- Radi po planu na oporavku i pod budnim okom klupskih lekara. Ne mogu da kažem tačan datum njegovog povratka na teren, jer to je više pitanje za lekare. Strpljiv je i jedva čeka da se vrati na teren. Ima ugovor do 2017. godine i nema nikakvih novosti oko njegovog budućeg angažmana - rekao je Vidićev menadžer Silvano Martina.

2024 © - Vesti online