Sreda 09.12.2015.
02:30
Vestionline

4 bizarna seks rekorda za koja još niste čuli

Jutjub
I one čitaju o seksi rekordima

1. Najstariji tata na svetu

Iako smo do sada verovali da to jednostavno nije moguće, farmer Nanu Ram Jogi iz Indije, dete je napravio u 90-oj godini života, sa svojom četvrtom ženom.

2. Žena sa najviše dece

Ovaj ruski par baš nikada nije imao problema sa dosadom u krevetu, sudeći da su imali čak 69-oro dece. Tako je Valentina Vasilijeva čak 16 puta rodila blizance, 4 puta četvorke i 7 puta trojke, i to u razdoblju od 40 godina. 

3. Najduži penis

U opuštenom stanju 25,3 cm, a u erekciji 34,2 cm, ovo je najduži penis na svetu. Njegov vlasnik Džonah Falkon uz to je biseksualac, a za njega se saznalo u dokumentarcu "World Biggest Penis". Porno industrija odmah je poludela za njim, ali on je sve ponude odbio.

4. Najveća vagina

Ovo ne možemo da tretiramo kao službeni rekord, s obzirom da veličinu vagine nije jednostavno izmeriti, jer je ona mišić koji se prilagođava. Ipak, mereći prema opsegu detetove glave pri porođaju, opseg najveće iznosi neverovatnih 48 cm. Dete s takvom glavom rođeno je sa 12 kilograma, a njegova mama Ana navodno je bila visoka 233 cm, pa je sa svojim jednako toliko visokim suprugom nastupala po cirkusima. 
 
Jesmo li te šokirali?

2024 © - Vesti online