Sreda 09.12.2015.
12:30
S. Ban

Vaga i Venera određuju venčanje

hdwallpapersbackgrounds.com
 

Venera u znaku Ovna, osoba će biti pritisnuta da se venča, svadba tradicionalna, zadovoljava roditeljske ambicije.

Venera u Biku je romantična, ali mora da napravi i opštenarodno glamurozno veselje, sa najboljom muzikom, uz obilje jela i pića.

Venera u Blizancima potpisuje ugovor kao da je u pitanju posao. Venčanje je građansko, lokalna žurka, bez klasične svadbe i mnogobrojnih zvanica.

Venera u Raku pristupa ovom činu na najozbiljniji mogući način. Uključena je kompletna porodica, pa u zavisnosti od toga šta roditelji žele, takva će i svadba biti.

Venera u Lavu voli skupocenost i glamur. Od svadbe će napraviti spektakl.

Venera u Devici pristaje na kompromise i dogovore. Ipak, teško će se odlučiti na klasično veselje, radije bira žurku u manjem prostoru i švedski sto.

Venera u Vagi je talenat za organizaciju slavlja. Odabraće otmeno mesto, pozvaće brojne prijatelje, sve s ciljem da pokaže svoja statusna dostignuća.

Venera u Škorpiji ne voli svadbe, ali će je obavezno organizovati jer to je odlična prilika da prikupi darove i poklone. Dakle, prvo papir i olovka, da se izračuna kolika je zarada.

Venera u Strelcu je otmena pa svoj veliki dan organizuje na nesvakidašnji način. Umerenost prevladava u svemu, a naročito u izboru muzike i menija.

Venera u Jarcu prihvata tradicionalne običaje. Svadba je skromna, a kum, stari svat i vojvoda su nezaobilazni deo starog srpskog običaja.

Venera u Vodoliji izbegava svadbu jer je to nešto čega se ona gnuša. Ako već mora da se obeleži bračni ugovor, onda će to biti najobičnija kućna žurka, u najužem krugu prijatelja.

Venera u Ribama sanja romantično venčanje. Pošto ga je teško organizovati, svoj dan će provesti onako kako drugi ljudi budu diktirali.

 

2023 © - Vesti online