Utorak 08.12.2015.
09:22
alo.rs

Slađa ponovo bije u "Parovima"

youtube.com/Parovi TV HAPPY
Slađana Petrušić

Naime, ona ne prestaje da vređa i preti ostalim učesnicima, a u noći između nedelje i ponedeljka je posle žustre svađe polila vodom Anđelu Lakićević.

Iako je dobila više od 40 odsto glasova publike i zauzela prvo mesto na tabeli, to Hrvaticu izgleda nije previše oraspoložilo. Naprotiv, ona je odmah počela da se svađa s Anđelom.

Naime, Lakićevićeva je rekla Slađi da sve vreme boravka u rijalitiju glumi, što je nju veoma pogodilo. Petrušićeva nije birala reči kojim je vređala cimerku, a zatim joj je poručila da je glupa. Verbalni sukob ove dve učesnice ostali ukućani nisu mogli da spreče, pa je Slađa u jednom trenutku polila vodom Anđelu i uputila joj niz pretnji.

Čim je pokazala da ne može da kontroliše ponašanje, produkcija je Hrvaticu odmah poslala u izolaciju. Mnogi učesnici rijalitija bili su u šoku zbog njenog ponašanja, ali su se suzdržali od komentara.

Podsećanja radi, Slađa je izbačena iz "Parova" jer je udarila Jelenu Golubović, a pored toga kažnjena je i novčanom kaznom od 2.000 evra. 

2024 © - Vesti online