Ponedeljak 07.12.2015.
10:46
alo.rs

Lepi Mića priznao Jeleni Golubović: Dopada mi se tvoja zadnjica iako je maljava

Z. K. Munja
Ma može i maljava, bitno da je dobra guza: Lepi Mića

- Danas, kada si je pokazala, napravila si mi problem. Svr*avam na tvoju bulju maljavu, iako si debela malo, meni se to dopada. Moraš jedino da rešiš te dlake po zadnjici - poručio joj je pevač, na šta se Golubovićeva mrtva ozbiljna osvrnula na problem sa medicinske strane.

- Malje su mi se pojavile od inhalacije koju koristim jer su mi lekovi puni kortikosteroida. Sada sam prestala da pijem „gentamicin“, pa kada se budem depilirala, više se neće pojavljivati - pravdala se rediteljka, dok je Mića nastavljao:

- Moja baba Rosa je imala taj problem maljavosti. Bila je čupava kao pop Đukić i nikada se toga nije oslobodila - nastavljao je pevač da priča o zadnjici Golubovićeve, koja je istakla da najbolju guzu na farmi ima Stanija Dobrojević.

- Ona je baš dobra pi*ka. Da sam muško, je*ala bih je na keca - otkrila je rediteljka, dok je pevač, koji ne podnosi starletu, dodao u svojstvenom maniru.

- Ona je obična gutačica ku*aca sa intelektom konja koji vuče magarca - vrlo slikovito je Mića izrazio svoje mišljenje o Staniji.

2024 © - Vesti online