Ponedeljak 07.12.2015.
12:00
N. P. - Vesti - Foto: Z. Vicelarević

Oni voze i pomoć čitalaca

Z. Vicelarević
Hvala vam: Braća Zdravko i Nedeljko Mitrović

Već skoro dve decenije svakog vikenda Mitrovići prevoze pošiljke koje za štićenike Humanitarnog mosta "Vesti" šalju naši humani čitaoci širom Evrope, i ama baš nikada nisu odbili da u prtljažnik ukrcaju lekove, invalidska kolica, pomagala, garderobu, jednom rečju sve ono što je nekome u otadžbini često značilo i više od života. I nikada nisu izgubili primljeni prtljag!

Zahvalnice smo im uručili na železničkoj stanici u Frankfurtu, odakle svakog petka kreću za zavičaj zajedno sa najnovijom humanitarnom pošiljkom koja će obradovati nevoljnike i uveriti ih da u nesreći ipak nisu sami.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

I drugi verni prevoznici dobili su zahvalnice "Vesti", poput agencije Vojaž Rada, vlasnice Rade Aleksić iz Pariza, jer su autobusi Fudeksa i svi njihovi šoferi sa posadom uvek na usluzi Humanitarnom mostu.

Naša sledeća zahvalnica biće dodeljena autobuskom prevozniku iz Švajcarske, firmi Bogojević rajzen iz Ciriha. Hvala svima koji pomažu naše štićenike i svoje zemljake u matici.

 

2024 © - Vesti online