Nedelja 06.12.2015.
09:39
alo.rs

"Žao mi je Kristijana, vraćam se na farmu"

facebook.com/Tamara Đuric - Official
Neće prestati da napada Kristijana: Tamara Đurić

Naime, Đurićeva uopšte nije bila za to da se vrati u rijaliti "Farma“, ali je pristala jer joj je, kako kaže, bilo žao Golubovića, koji je na sve hteo da pristane.

- Kristijan i ja jesmo bili u restoranu sa Željkom da se dogovorimo o našem eventualnom povratku na imanje. Željko nas je zamolio da se ignorišemo na imanju i da ja malo manje napadam Kristijana. Ja nisam želela da uđem, uklopila sam se u civilizaciju i ne vraća mi se tamo, ali sam zbog Kristijana pristala. Bilo mi ga je žao i videlo se na tom sastanku da mu je mnogo stalo da se vrati na imanje. Bio je manji od makovog zrna. Njemu je stalo da se vrati jer želi da se opere od svog života i od svog nasilničkog ponašanja na farmi - objašnjava Đurićeva i dodaje:

- Ja sam dala predlog da će najbolje da se opere ako uđe sam bez mene jer ja ne znam da li ću moći da se kontorolišem i da gledam njegovo foliranje. To nije bilo moguće i pristala sam da se vratimo isključivo da bih njemu pomogla. Ne bi mi smetalo da on pobedi, ali mi smeta to njegovo prozivanje i izigravanje umišljenog lidera. Jedini razlog zašto sam pristala da se vratim na farmu jeste što sam se sažalila na njega - kaže klaberka koja će, ako se vrati na imanje, i dalje napadati žestokog momka.

- Neću mu dati da glumi umišljenog lidera, to može Staniji i Medenici da izigrava, meni ne može. Neću mu dozvoliti da moji prijatelji budu njegovi sunđeri za pranje prošlog života i uvek ću mu se u tim trenucima suprostaviti. On ne može da prosipa neku priču o moralu kad je imao seks sa ženama na farmi. I to sa Stanijom i balerinom. Da nije jak i stabilan muškarac, najbolje pokazuje to što se zaljubio u balerinu na farmi. I ona je bila s nama na tom sastanku, vidi se da je zaljubljen u nju. Ali neka prizna da nije hrabar i stabilan muškarac, a ne ovo da radi. Mogao je sve to na šmekerski način da uradi na farmi. On osuđuje moju vezu s Acom, a ja se nisam obećala Dejanu pred bogom i zakonom, nemamo dete i nemamo plod naše ljubavi, kao što on ima sa svojom ženom. Zbog jedne žene je sve ostavio, ali ja bih volela da mu žena oprosti. Ne razumem kako ga nije sramota - završava priču Tamara.

2024 © - Vesti online