Subota 05.12.2015.
18:49
blic.rs

Prostitutke pohrlile u Split, čekaju marince

Reuters/Stringer/China
Biće posla za ceo region

Na portalu cro-escort.com, forumu na kojem članovi razmenjuju svoja iskustva sa prostitutkama, članovi komentarišu da se devojke u Splitu još nisu pojavile i da bi trebalo da stignu sledeće nedelje.

Javna je tajna da dolazak velikih vojnih brodova sa sobom često povlači bujanje industrije najstarijeg zanata, pa dok se leti najveći deo prostitucije odvija na jahtama, očekuje se da će vojnici usluge koristiti širom Splita, verovatno u iznajmljenim prostorima i hotelskim sobama.

Dolazak stranaca uvek je razlog i za povećanje cene, pa se očekuje da bi devojke mogle da zarade i 500 evra po susretu. Ove i prošle godine u Dalmaciji je razbijeno nekoliko lanaca prostitucije pa je verovatno to razlog “uvoza” prostitutki iz komšiluka. 

Američki nosač ima nosivost 85 aviona i 20-tak helikoptera, dug je 333 metara, sa gazom od 12 metara i posadom od 4.922 člana.

Nosač aviona "USS Hari S. Truman" je u sastavu američke Šeste flote sa sedištem u Napulju u Italiji, koja upravlja i učestvuje u nizu združenih pomorskih operacija, najčešće sa saveznicima i partnerima u Evropi i Africi. 

2024 © - Vesti online