Utorak 18.05.2010.
13:32 >> 16:04h
Tanjug

Nikolić: Koštunice, da se mirimo? DSS: Može!

Tomislav Nikolić (levo) hoće da razjasni nesporazume sa Vojislavom Košutnicom
 

Nikolić je rekao novinarima da je jutros pozvao DSS i izrazio želju da dođe u tu stranku i vidi se sa Koštunicom, da bi razjasnili nesporazum koji je nastao poslednjih dana zbog Nikolićeve izjave da su te dve stranke poltički protivnici.

Lider SNS-a je na zajedničkoj konferenciji za novinare sa predsednikom Nove Srbije Velimirom Ilićem, kazao da su te dve stranke postigle dogovor da na izborima u Boru nastupaju na jedinstvenoj listi, da će se ta lista proširiti i obogatiti političkim strankama i pojedincima koje žele da na njoj budu i da je poziv otvoren.

Ilić je kazao da od DSS zavisi da li će se odazvati tom pozivu i priključiti jedinstvenoj listi i da se očekuje odgovor odbora te stranke u Boru.

Posle objašnjenja lidera SNS, sve je OK

Poslanik DSS Zoran Nikolić izjavio je da posle naknadnog objašnjenja lidera SNS Tomislava Nikolića o nesporazumu te dve stranke više ne postoji problem da DSS i SNS nastave da sarađuju.

"Posle Nikolićevog objašnjenja da je posredi pogrešno tumačenje i u krajnjoj liniji greška, mi to prihvatamo kao činjenicu i apsolutno sada ne postoji problem da nastavimo da delujemo zajednički u pravcu obaranja ove Vlade i formiranja jedne nove nacionalno odgovorne i profesionalnije vlade", rekao je Nikolić novinarima u parlamentu.

2024 © - Vesti online