Utorak 18.05.2010.
13:26
Tanjug

Rusija: Ubijena 4 policajca i 2 pobunjenika

 

U prvom incidentu neidentifikovani naoružani napadači otvorili su vatru na policijsku patrolu iz automobila u pokretu, a ubijena su dva policajca. U saopštenju se navodi da se taj incident dogodio u selu Novolakskoje u blizini granice sa Čečenijom, prenela je agencija AP.

Međutim ruska novinska agencija Itar Tass navodi da je u tom incidentu samo ranjen jedan policajac i da se incident dogodio u ponedeljak oko 22 sata po moskovskom vremenu u ulici Lenjin.

Neidentifikovani naoružani napadači iz automobila u pokretu otvorli su vatru na saobraćajnu policiju i pobegli s mesta događaja, navodi ruska agencija i dodaje da je u toku potraga za napadačima. Istovremeno, isto Ministarstvo je u utorak saopštilo da su dva pobunjenika ubijena u odvojenom incidentu tokom prošle noći u gradu Derbent kod granice sa Azejberdžanom.

"Šef kriminalne policije i šef istražnog odeljenja policijske kancelarije distrikta Novolaki ubijeni su u požaru, u njihovom vozilu", navedeno je u saopštenju za medije.

Itar Tass navodi da je pokrenuta krivična istraga za ubistvo šefova policije u Novolaki i da je u toku potraga za počiniocima.

2024 © - Vesti online