Utorak 18.05.2010.
13:06
Vestionline

Mrđa: "Orlovi" su na prvom mestu

"Sada mi je u prvom planu reprezentacija i sve misli su usmerene ka početku priprema. O transferu zaista ne želim da razmišljam niti da se time opterećujem. Ne bih o inostranstvu, ima prečih stvari, kada bude nešto konkretno, više će se znati", rekao je Mrđa.

Igrač novosadskog kluba uspešno je završio sezonu na individualnom planu i proglašen je za najboljeg strelca Jelen Super lige sa skorom od 22 gola.

"Nismo ostvarili zacrtano i razočarani smo svi u klubu. Jedino se može izdvojiti plasman u finale i pobeda nad Partizanom kao dobar rezultat i uspeh. Takođe, hrabri pojava talentovanih igrača iz omladinskog pogona koji su imali dobru minutažu. S druge strane, zadovoljan sam svojim učinkom. Postigao sam 22 gola u prvenstvu, tri u kupu i jedan u Ligi Evrope, što mi je do sada najveći uspeh u karijeri", ističe kapiten Novosađana.

Srpski interancionalac raduje se okupljanju "orlova" i nada se dobrim rezultatima na Mundijalu u Južnoj Africi.

"Imamo još nedelju dana i jedva čekam da se sastanem sa saigracčima. Ne bih na tu temu mnogo da pričam jer se pravi euforija, a zna se da je SP turnirsko takmičenje u kojem su uvek moguća razna iznenađenja. Bio bi veliki uspeh da prođemo grupu, a zatim i dalje", zaključio je Mrdja.

2024 © - Vesti online