Utorak 01.12.2015.
14:19
Tanjug, V. Jovanović - Vestionline

Propast! Bombardovaće nas Rusi! Sigalu je nova otadžbina - Srbija!

Tanjug
Došao u "svoju kuću": Stiven Sigal u gostima kod premijera Aleksandra Vučića

Recimo, jedno malo bombardovanje... Dobro, možda bi bombardovanje bila preteška kazna za gubitak Stivena Sigala kao državljanina, a i da budemo iskreni - glumac nije rekao i da Aleksandra Vučića smatra bratom, što bi moglo da umiri Putina...

Zna Sigal da Aleksandar ima Andreja, tako da verovatno neće da se meša i da dobije batine - možda je on kralj aikida, ali to ovde neće da mu prođe, naročito ako odbije da se legitimiše negde na ulici. A i šta da radi ako u SAD-u, kad se vrati kući, bude stavljen na poligraf, pa ga pitaju: A je l' si ti brat Aleksandra Vučića? I ako kaže "da" i ispadne da laže - pa narušio bi sopstveni ugled.

A šta je bilo na sastanku?

Elem, da ne spekulišem dalje šta bi moglo da bude zbog ove nespretne Sigalove izjave o otadžbini, tek, srpski premijer Vučić zaista je primio holivudskog glumca i tom prilikom mu rekao da će naša Vlada da uradi sve kako bi pomogla razvoj filmske industrije u Srbiji, što će doprineti ne samo poboljšanju ekonomske situacije, nego i promociji zemlje, dodavši da podržava ideju Sigala o otvaranju aikido kluba u Beogradu, kao i angažovanje holivudskog glumca na promociji Srbije.

Stiven Sigal je, sa svoje strane, istakao da će Zakon o podsticajima za strane produkcije obezbediti velika finansijska sredstva Srbiji, ali isto tako privući i veliki broj turista.

- Ekonomija u Srbiji polako raste za razliku od drugih evropskih zemalja - istakao je Sigal i na kraju dodao ono za otadžbinu.

Ma i neka je! Pa nije Srbija šaka zobi koju bilo ko može da pozoba! Stivene - Srbine! Sigala za maršala!

2024 © - Vesti online