Petak 27.11.2015.
16:41
alo.rs

Ceca oduševljena Putinom, "šmekerom"

Z. K. Munja
Njoj se dopada harizmatični Putin, a ona Rusima: Ceca

- Oduševljena sam Moskvom i trgovima koji su urađeni u bajkovitom stilu. Nisam mogla ni da zamislim da je toliko lepo, iako su mi mnogi govorili o čarima ruske prestonice. Obilazila sam grad, njihova arhitektura je božanstvena, ali je mnogo hladnije nego u Beogradu - kaže Ceca, koja reči hvale ima i za harizmatičnog predsednika ove zemlje Vladimira Putina.

- On je pravi šmeker i ima harizmu. On voli Srbe, a ja volim Ruse - uz osmeh priča folk diva koja je, ogrnuta u srpsku zastavu, spektakularni koncert zatvorila pesmom "Đurđevdan".

Veliki broj poznatih političara, sportista i muzičara došao je da čuje glas naše dive, pa su glavni separei popularne diskoteke "Jotaspejs" bili unapred zakupljeni.

Na pitanje da li se plaši terorističkih napada koji se u poslednje vreme dešavaju u metropolama širom sveta, a za koje se nikada ne zna gde im je sledeća meta, Ceca kaže da joj nije svejedno.

- Dešava se da niko na planeti nije siguran, ali se uzdam u zdravu svest ljudi koji odlučuju o tome i da će se sve smiriti i stišati - uverena je Ražantovićeva.

2024 © - Vesti online