Subota 28.11.2015.
08:39
Tanjug

Grof: Spremni smo kao da će rat!

crvenazvezdafk.com
Motivator: Miodrag Grof Božović

- Očekuje nas utakmica protiv Voždovca, koji veoma poštujemo. Sada igramo sami protiv sebe. Videlo se kako smo u Nišu pobedili, veliko voljom i zalaganjem. Ako uđemo u meč kako želimo, verujem da pobeda neće izostati - rekao je Božović.

Sikimić:
Samo pobeda

Napadač crveno-belih Predrag Sikimić najbolje poznaje narednog protivnika jer je letos u Zvezdu došao upravo iz Voždovca.

- Veoma poštujem ekipu Voždovca, ali ne želim da ih precenim. Siguran sam da će svoje šanse tražiti preko brzih kontri i sa bokova, ali Zvezda ide na pobedu - dodao je Sikimić.

On je ponovio da nije postavio ultimatum upravi kluba da će podneti ostavku ukoliko igrači ne budu isplaćeni do pauze u šampionatu.

- Nemamo upravu, tako da ultimatum nemam kome ni da postavim. Upozoravam da bi, u slučaju da se do pauze ne isplate dugovanja, može desiti da se rasturi ekipa koja je pokazala da može dosta toga da napravi. Mislim da će se naći način da se to završi najbolje - rekao je Božović i u svom stilu dodao da "u klubu svi rade kao da će ostati dugo, ali i da su spremni kao da će sutra biti rat".

Prema njegovim rečima bez obzira na tešku finansijsku situaciju fudbaleri su u potpunosti fokusirani na dešavanja na terenu.

- Videli ste kako smo proslavili Ibanjezov gol, kao da je doneo titulu. Igrači su svi kao jedan i verujem da neće biti problema sa te strane. Međutim, Zvezda mora sama da reši svoje finasije, a ne da čeka druge. Neophodno je da igramo grupnu fazu Lige šampiona i Lige Evrope, imali smo šansu pre dve godine ali nije obezbeđena licenca i sve se to odražava.

Utakmica između Crvene zvezde i Voždovca igra se u subotu od 13.00 na stadionu "Rajko Mitić".

2024 © - Vesti online