Petak 27.11.2015.
09:45
Vestionline

Hrvati prozivaju Kolindu: Predsednice, zašto dopuštate da vas četnik ljubi?

Reuters
A to što se ljubila sa Džo Bajdenom nema veze?

Ono što još više boli, piše hrvatski novinar Goran Vojković na "Indexu", je činjenica da je predsednik Srbije uopšte pozvan u Hrvatsku  jer je on "lik koji se nikada nije odrekao titule četničkog vojvode" i "onaj zbog koga je hrvatsko tlo je pre 25 godina krvarilo".

Hrvatima ne smeta to što je Nikolić poljubio Kolindu tri puta, jer to je običaj i u nekim drugim delovima sveta. Smeta im što je ta situacija pokazala "nadmoćnost ofucanog četnika" spram njihove predsednice.

"Predsjednice, time što Nikoliću juče niste zalepili jednu zidarsku nakon onog nasilnog trećeg ljubljenja, pokazuje da ste u međunarodnim poslovima još uvek previše NATO-sekretarica, a premalo hrvatski državni poglavar. Time što juče niste graknuli na agresivni politički seksizam Tomislava Nikolića, pokazali ste kako ste ideološki obojeni, da ne kažemo jeftino levi", piše na "Indexu".

Hrvati kažu i da se"cmakanje pred kamerama" moglo izbeći da je predsednica dočekala goste sa pogačom i solju (što opet podseća pre svega na srpki običaj).

2024 © - Vesti online