Četvrtak 26.11.2015.
21:46
dnevno.hr

Osam razloga zbog kojih Zapad uništava Siriju

printscreen youtube
Objasnila zašto vladari sveta mrze Siriju

Evo osam razloga zašto Novi svetski poredak mrzi Siriju:

1. Sirijska centralna banka je u vlasništvu države, ona upravlja nacionalnom valutom tako da ona služi sirijskom narodu, a ne globalnim bankarima koje kontroliše porodica Rotšild iz zemalja Novog svetskog poretka. To je nešto što Novom svetskom poretku strašno smeta jer nacionalizacija Sirijske centralne banke znači apsolutnu nezavisnost, a samim tim i nepodložnost Sirije nekim drugim ciljevima osim onih koji su bitni za Siriju. 

2. Sirija nema dug kod MMF-a

Opet sloboda. Sirijci su svesni da zaduživanjem kod MMF daju slobodu svoga naroda u ruke gigantskih bankara koji kao pomažu slabijim zemljama pozajmicama, preko kojih tu zemlju drže u ropstvu. Tako MMF u globalnom ropstvu drži većinu država sveta, a one koje na to ne pristaju bivaju napadnute. Zapravo, prave islamske nacije oštro odbijaju pozajmljivanje od banaka i smatraju kamate za nešto nemoralno. Tako je mislio i libijski predsednik Moamer Gadafi, a tako misle Sirija i Iran i danas.

3. Sirija je zabranila GMO proizvode 

GMO proizvodi i mega korporacije koje ga proizvode, ubice su ljudskog roda. Planska depopulacija pomoću semena i hrane je način Novog svetskog poretka da ima kontrolu u svojim rukama. Jer ko ima seme, poseduje i život. Plansko guranje GMO semena koje je neverovatno otrovno po čoveka predstavlja plansko ubijanje celih naroda, država i gradova, a u čemu Sirija zdravorazumski ne želi da učestvuje.

4. Sirijsko stanovništvo je vrlo dobro obavešteno o Novom svetskom poretku - njihovi mediji i univerziteti otvoreno raspravljaju o uticaju globalne elite. To znači da Sirijci vrlo dobro znaju srž zla protiv kojeg kao narod treba da se bore i ne dopuštaju nijednu vrstu manipulacije zapadnog sveta. U njihovim medijima i na univerzitetima jasno se govori o ljudima Novog svetskog poretka i ništa se od toga ne "pakuje" kao teorija zavere. 

5. Sirija poseduje masovne naftne i plinske rezerve. O ovom razlogu se mnogo priča i nije potrebno detaljnije obrazlagati sirijsko prirodno dobro i ludačku želju za otimanjem svega vrednog u državama koje ne žele da se poklone Novom svetskom poretku.

6. Sirija se jasno i nedvosmisleno protivi Izraelu. Izrael praktikuje aparthejd protiv okupiranih Palestinaca. Vođstvo Sirije bez razmišljanja naziva Izrael onim što jeste: imperijalističkim entitetom. Takvo geopolitičko mišljenje delio je pokojni libijski predsednik Gadafi i irački predsednik Sadam Husein, a danas tako smatraju i Iran, Kina, Rusija i Indija. 

7. Sirija je jedna od poslednjih sekularnih muslimanskih država na Bliskom istoku. Mlada Sirijka dodaje da u Siriji “nije pristojno pitati o religiji”, zato što je Sirija poprište mnogih religija već hiljadama godina i tokom tog perioda Sirijci su postali osetljivi, tolerantni i puni poštovanja prema svim verama. To je nešto što se ne vidi u prozapadnjačkim arapskim šeikatima, niti u SAD, Velikoj Britaniji i EU, gde vlada antiislamska paranoja. 

8. Sirija ceni, poštuje i ponosi se svojim nacionalnim identitetom. Mlada Sirijka naglasila je da su Sirijci izuzetno ponosni na svoju jedinstvenost i posebnost i da se oštro protive standardizaciji svega što postoji, pa i ljudi, koja dolazi sa zapada. Na zapadu svi moraju biti isti, uniformisani, jesti istu hranu, saditi isto standardizovano seme, a što se jasno pokazuje ulaskom u EU. 

2024 © - Vesti online