Sreda 25.11.2015.
13:00
PRessSerbia.com

Severinina sestra: Nisam bila na srpskoj svadbi, nego na sahrani "branitelja"

RTV Pink
Sestra je se odrekla

- Tačno je da nismo prisustvovali toj estradnoj šaradi, i nikada to ne bih učinila. Moja sestra je odgajana u duhu katoličanstva, u moralnoj hrvatskoj obitelji, a za ovo što sada radi, odgovorni su drugi. Mi smo sahranjivali porodičnog prijatelja, ubijenog zbog ćiriličnih tabli u Vukovaru koji je rušen rukom ljudi koji su nas ugnjetavali u užasnom ratu i tokom proteklih 50 godina, a na toj svadbi se tim istim pismom pisalo o Severininoj srpskoj svadbi. Rekla sam i ponoviću, užasnuti smo i zgroženi tim činom i ne želim više uopšte da govorim o toj temi - rekla je Zdenka Žunić.

Pomenuti "branitelj" je Darko Pajičić (42), Vukovarac koji je u novembru 2013. nastradao dok je pokušavao da skine ćiriličnu ploču sa zgrade vukovarske policije. U trenutku dok je skidao ploču na njega se zaleteo policajac, pribio ga uza zid, nakon čega je Pajičić pao. U bolnici su mu utvrđene teške telesne povrede (odstranjeno mu je pola lobanje) od kojih se nije nikada oporavio.

Inače, kako trvde Severinini bliski prijatelji, pevačica već godinama nije u dobrim odnosima sa sestrom, kako zbog pevačke karijere, tako i zbog emotivnih veza sa Srbima.

2024 © - Vesti online