Utorak 24.11.2015.
16:17
S. Sudar - Vesti

Milena Reljin daruje najdraži triko

A. Čukić
Milena Reljin

Za razliku od tih, aukcija „Da bude dobro“ dobila je s razlogom veliki odjek u javnosti i počastvovana sam što sam dobila poziv da učestvujem u njoj i tako pomognem deci za čije je lečenje neophodan odlazak na klinke u inostranstvo, kaže naša najtrofejnija ritmička gimnastičarka Milena Relljin.

Po njenim rečima, veliki broj bolesne dece su, nažalost, naša svakodnevica i zato svi treba da se udružimo kako bi im pružili nadu za ozdravljenje.

- Zato sam za ovu aukciju odlučila da se odreknem svog najdražeg svečanog trikoa u kojem sam bila na svečanom defileu ritmičarki na Olimpijadi u Los Anđelesu 1984.  i Seulu 1988. godine. To su takmičenja sa kojih nosim najlepše uspomene, ali kao i drugi sportisti zbog ovokvog povoda se sa lakoćom odričem dragocenosti iz svoje karijere. Njihova cena je mala u odnosu na ono što možemo time da doprinesemo i pomognemo našoj deci – kaže Milena, majka troje dece i vodeći trener u ovom isključivo ženskom sportu.

Raduje se predstojećoj premijeri dokumentarnog filma „Mora da ovo nije sve“, koja je zakazana za 2. decembar u Centru Sava, o nekada teško oboleloj Nađi Novaković i mladiću velikog srca Jovanu Simiću, zahvaljujući čijoj je aukciji sportskih dresova je ova devojčica mogla da se operiše u Frajburgu i danas bude sa nama.

Više na sajtu http://dabudedobro.com/aukcije

2024 © - Vesti online