Ponedeljak 23.11.2015.
17:54
M. C. - Vestionline

Kostić: Štutgart idealan za Grujića

Reuters
Nezamenljivi šraf Štutgartove mašinerije: Filip Kostić

Srpski reprezentativac Filip Kostić, prvotimac "švaba", potvrdio je medijska nagađanja u izjavi za VESTIONLINE.

- Tačno je. Čuo sam da se čelnici kluba raspituju za Grujića. Ne znam sve pojedinosti, ali bilo bi mi drago da dođe - rekao je Kostić.

"Skaj Sport Italija" ocenio je da su se skauti Štutgarta u više navrata uverili u kvalitete koje poseduje Zvezdin biser, pa su čelnici čeda Mercedesa odlučili da više ne čekaju i upute ponudu u vidu 5.000.000 evra. Visoko mišljenje o Grujiću ima i Kostić.

- Mislim da bi Marko bio pojačanje za moj tim, u pravom smislu. Mlad je, izrazito talentovan fudbaler i sa mnogo prostora za napredak. A, Bundes liga i moj Štutgart su idealna odskočna daska za dalje - poručio je Filip Kostić. 

Podsetimo, sportski direktor Intera Pjero Auzilio i legendarni as Dejan Stanković nedavno su boravili u Kopru, gde su čak imali priliku da večeraju sa Grujićem, uz dozvolu kluba i porazgovaraju o njegovoj budućnosti. Britanski mediji tvrde da je Everton ozbiljno zagrizao za novog Nemanju Matića, ali da u upravi još traju pregovori oko toga kakvu bi ponudu Everton trebalo da pošalje u Ljutice Bogdana. 

Iz redova lidera Super lige najavljeno je da Marko Grujić neće moći da ode za sumu manju od 10.000.000 evra.

2024 © - Vesti online