Ponedeljak 23.11.2015.
09:36
Vestionline

Zvezda se vadi u Nikšiću

ABA
Ispit u Nikšiću: Nikola Rebić i Dejan Radonjić

Kapiten Branka Lazića nije trenira, dok je Marko Tejić imao problema sa visokom temperaturom. Ipak, bez obzira na sve probleme, cilj crveno-belih u Nikšiću je pobeda.

- Očekuje nas gostovanje ekipi koja je debitant u ligi, ali koja je pokazala da je konkurentna u ABA ligi. U međuvremenu je dodatno pojačana, prvenstveno Aleksom Ivanovićem.  Sigurno smo svesni i činjenice da je atmosfera u dvorani u Nikšiću dobra, i da "nosi" domaći tim, ali su pokazali da vrede i u gostima sa nekoliko pobeda. Ipak, bez obzira na sve, želimo bodove u Nikšiću, i svaki igrač koji bude izašao na parket, mora da prikaže maksimum i da veliki doprinos - rekao je pre puta trener tima Dejan Radonjić. 

S druge strane, prvotimac Crvene zvezde Telekom, Nikola Rebić svaki meč, bez obzira na ime protivnika, vidi kao finale regionalnog takmičenja.

- Nama je ABA liga i takmičenje u toj ligi sve u ovom trenutku, i svaku utakmicu igraćemo kao finalnu. Sutjeska je dobra ekipa, imaju i par pobeda na gostujućim terenima, po mom mišljenju, njihov položaj na tabeli ne pokazuje i njihovu pravu vrednost. Ipak, idemo u Nikšić da odigramo maksimalno angažovano, spremni smo - rekao je Nikola Rebić pred let ekipe za Podgoricu.

2024 © - Vesti online