Ponedeljak 23.11.2015.
02:30
menshealth.rs

Seksi pravila za nove dimenzije zadovoljstva

prinzecharming.com
Najbitnije je da se "pravilo" dopada oboma 

Pisac Nataša Bel u svom tekstu za The Telegraph otkrila je da ona i njen muž imaju pravilo da kad god se njen muž vrati sa poslovnog puta imaju seks u roku od 60 minuta od trenutka kada on uđe u kuću, bez obzira na to koliko je umoran, prljav ili nije atraktivan samom sebi.

Ovo tera na razmišljanje... Da li i drugi parovi imaju svoja seksi pravila kojih se pridržavaju?

Sedam parova je za portal Women's Health otkrilo svoja pravila u spavaćoj sobi od kojih nikada ne odstupaju:

- Naše jedino pravilo jeste da budemo tihi ukoliko je još neko u kući - Zak L.

- Ne vodimo ljubav dok ima menstruaciju. Imao sam jedno loše iskustvo u prošlosti i otada to praktikujem. I uvek se istuširam neposredno pre nego što želi oralno da me zadovolji - Brendon S.

- Naše pravilo je da pričamo. Ukoliko nešto ne valja, odmah pričamo o tome. Čak i najbolji ljubavnici ne čitaju misli. Nekada taj eksplozivni seks iziskuje nežna uputstva - Charyn P.

- Moj muž i ja imamo nekoliko pravila u spavaćoj sobi: bez čarapa, osvetljenje ne sme biti previše mračno ili svetlo i bez TV-a u spavaćoj sobi. Nedavno smo dobili TV u spavaćoj sobi od roditelja i odmah smo ga izbacili. Spavaća soba je za intimnost, seks i povezivanje partnera - a ne za gledanje televizije. I naravno, nikako se ne javljamo na telefon za vreme seksa - Fiona M.

- Ukoliko je neko od nas u raspoloženju za seks, a drugi nije, dajemo mu 24 sata da dođe u raspoloženje za seks pre masturbiranja. To nije da biste sprečili masturbiranje, već u nameri da povećamo učestalost naših intimnih odnosa dajući jedno drugom vremena i prostora za razumevanje - Adel.

- Bez društvenih mreža 30 minuta pre seksa. Društvene mreže su baš anti-seksualne i ubijaju libido - Margaret.

- Mi pravimo nedeljni plan seksualnih odnosa kako bismo bili sigurni da ćemo ga imati najmanje četiri puta nedeljno. On isplanira dva dana i ja dva dana i totalno iznenađujemo jedno drugog novim idejama. To održava vezu interesantnom i seksi - Nikol.

Imate li vi neko "seksi" pravilo?

2024 © - Vesti online