Subota 21.11.2015.
10:02
Vestionline

Sve derbi do derbija: Daljinski u ruke i uživajte

Reuters
Dva čarobjaka jedan pored drugog: Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo

Sigurno meč dana i vikenda igra se od 18.15 na "Santijago Bernabeu". U popularnom "El Klasiku" snage će da odmere Real i Barselona, dve najskuplje ekipe na svetu. Na terenu će da budu igrači čija tržišna vrednost premašuje milijardu evra. S jedne strane Ronaldo, Kros, Bejl, Rodrigez, Ramos, s druge oporavljeni Mesi (pitanje je da li će meč početi od prvog minuta), Suarez, Nejmar, Inijesta... Mečevi španskih giganata obiluju golovima, pa nema sumnje da ćemo i ovaj put da gledamo spektakl.

Reuters
Aleksandar Kolarov, igrač Mančester Sitija

Od 18.30 na "Etihadu" na noge Mančester Sitiju stiže ranjeni Liverpul, sa novim trenerom Jirgenom Klopom. "Redsi" ne briljiraju, ali u derbijima umeju da zablistaju, pa "građanima" neće biti lako. U istom terminu, u Gelzenkirhenu igra se derbi Bundes lige, gde će Šalke pokušati da zaustavi silni Bajern.

Od 18.30 na programu je i veliki derbi Atine i Grčke, u kojem Panatinaikos dočekuje Olimpijakos. Utakmice ovih rivala nisu lepe za oko, ali je rivalitet takav da sve pršti na terenu.

Reuters
Želi da sruši "staru damu": Siniša Mihajlović

Uveče nas očekuju dva šlagera. Od 20.45 na "Juventus areni" sastaju se dva najpopularnija i najtrofejnija kluba u Italiji, Juventus i Milan. Oba tima ne briljiraju u ovom šampionatu Serije A, ali i "stara dama" i četa Siniše Mihajlovića žele priključak za vodećim Fiorentinom i Interom.

Konačno, od 21 sat u Kupu Portugala igraju dva lisabonska giganta, Sporting i Benfika.

Daljinski u ruke i pratite "ludnicu" širom Evrope!

2024 © - Vesti online