Nedelja 22.11.2015.
12:30
S. Sudar - Vesti

”Vesti“ kao prorok

Vesti
Uroš Maksimović

Naš sagovornik se nada da će njegovo debitantsko ostvarenje naići na dobar prijem kod publike jer ga je ekipa radila sa mnogo entuzijazma i emocija.

 - Mene je ova priča našla i smatram da sam imao veliku sreću da baš ja budem taj koji će ekranizovati nestvarni događaj koji je prošle godine Srbiju podigao na noge. Nadam se da će film dodatno podići svest kod svih nas koliko je važno pomagati deci kojoj je to neophodno, jer im je jedini spas lečenje u inostranstvu a to iziskuje ogroman novac - kaže Uroš i dodaje da je zahvalan producentu Bošku Savkoviću, kao i svim članovima ekipe filma, koji se nešto više od godinu što se nisu štedeli kako bi dovršili nešto ovako emotivno i važno.

- "Vesti" su prve pisale o ovom filmu i moram da kažem da se vaš naslov "Nađa, čekamo te na premijeri" obistinio. Nađin dolazak na premijeru, koja se oporavila nakon lečenja u Frajburgu, svima nam je najveća nagrada.

Reditelj Uroš Maksimović je pozvao naše čitaoce da se uključe u humanitarnu aukciju sportske opreme "Da bude dobro", koja je online organizovana baš zbog našeg sveta u inostranstvu kako bi se svi udružili za pomoć deci.

- Imao sam prilike u Frajburgu da se uverim koliko je Humanitarni most "Vesti" čitan, tako da se nadam da će odziv i za ovu akuciju iz dijaspore biti veliki.

Pogledajte više na http://dabudedobro.com/film

2024 © - Vesti online