Četvrtak 19.11.2015.
16:50
Vestionline

Juuu, šta ti je to u gaćama?! (FOTO)

Tanjug/AP
"Uništila" neprikosnovenu Rondu: Holi Holm

Superiornost Holmove izazvala je brojne sumnje da u oktagonu zapravo nisu viđena "čista posla", posebno ako se uzme u obzir da joj je jedan od glavnih sponzora u svetu sporta ozloglašena farmaceutska kompanija "Intel Pharma", najpoznatija po proizvodnji steroida koje Svetska antidoping agencija (WADA) strogo zabranjuje.

Posle spektakularne pobede, sve su glasnije priče da je koristila jednu od četiri zabranjene supstance iz grupe "Selektivni androgeni modulator receptora", koja je nalik klasičnim anaboličkim steroidima i izaziva iste efekte kao i testosteron.

-  Holi ih nije uzimala, tako da ne pridajemo mnogo pažnje ovoj priči. To što se, u sklopu sponzorstva, slikala sa nekim supstancama koje su možda zabranjene, ne znači i da ih je koristila - odbija napade menadžer Holmove Leni Freskez.

Na internetu se ubrzo pojavio i snimak sa merenja pre borbe, na kome je uvećan pubični deo nove šampionke, gde se jasno može videti uvećanje klitorisa za nekoliko puta, što je, prema tvrdnjama upućenih u materiju, posledica dugotrajne upotrebe steroida.

ptsc
Sumnjivo: Klitoris uvećan nekoliko puta

- Njen klitoris se uvećao i, nažalost po Holi i sve žene koje koriste steroide, efekti upotrebe steroida su trajni. Dakle, klitoris se više nikad neće vratiti na veličinu pre upotrebe dopinga - kaže fitnes guru Džejson Bloha, koji je primetio ove promene na telu šampionke.

Njegovo kompletno izlaganje na ovu temu možete čuti u nastavku, u priloženom snimku.

2024 © - Vesti online