Sreda 18.11.2015.
21:13
Vestionline

Da li je Marej namerno izgubio da bi "pobegao" od Đokovića?

Reuters
Kalkulisao: Endi Marej

Britanac je ubedljivo poražen od Rafe Nadala, što znači da će, ukoliko savlada Stana Vavrinku, najverovatnije ići u polufinale sa druge pozicije.

Poredak u "Sten Smit" grupi će najverovatnije biti takav da će Rodžer Federer ići kao prvi, te da će se Škotlanđanin sa njim sastati u borbi za finale.

- Rodžer igra sjajno na ovom turniru. Osvojio ga je... koliko?  Šest puta. Odigrao je neke neverovatne mečeve ovde. Protiv Novaka je takođe bio odličan. Što se mene tiče, ovde se ne radi o tome ko je bolji, Novak ili Rodžer, jer stvari mogu da se promene već sledećeg dana. Ja sam ubedljivo izgubio od Nadala, ali bih mogao da igram protiv njega za nekoliko dana i tada bi moglo da bude drugačije. Siguran sam da Novak isto razmišlja o meču sa Rodžerom. Mislim da svi igrači to znaju - rekao je Marej i dodao: 

- Nije mi namera da završim drugi u grupi. Pokušavam da dobijem svaki meč. Nadam se da tako razmišljaju svi igrači. Neki ljudi možda ne misle tako i što se mene tiče to je u redu - podvukao je Endi.

2024 © - Vesti online