Sreda 18.11.2015.
15:29
blic.rs, Vestionline

O, gadosti: Farmeri zaraženi, higijena nula

youtube.com
Džaba joj šminka i silikoni: Tvrde da se najređe kupa i nikada ne umiva. FUJ! 

Nehigijena i aljkavost prouzrokovali su razne bolesti među takmičarima u Lisoviću. Često se farmeri žale da higijena na imanju nije na zavidnom nivou, kao da je za to kriv neko van imanja. Ne shvataju da su, za sve zaraze koje su dobili, krivi isključivo oni sami zbog neodržavanja čistoće u prostoru u kome borave.

Najnovija zaraza na imanju prouzrokovala je dijareju, koju je dobilo četvoro takmičara. Sumnjaju da je to od loše hrane. Dijareju su dobili Aca Živanović, Tamara Đurić, Rade Lazić i Vesna Vukelić Vendi.

- Jela sam podvarak, a onaj kupus se sigurno pokvario. Već četiri dana imam problema sa stomakom - žalila se Tamara cimerima na imanju.

- Ne izlazim iz ve-cea. Ovo je stvarno užas, dijareja u ovakvim uslovima je zaista katastrofa - žalio se Rade, ali niko sem Tamare nije siguran odakle bolest.

Sa druge strane, pojedinci sumnjaju da nije kriva hrana.

Pranje ruku posle toaleta? Svašta!

- Mnogi kad izađu iz ve-cea ne peru ruke. Posle odlaze u kuhinju i spremaju hranu tim istim rukama punim bakterija - rekao je "čistunac" Kristijan.

Farmeri se boje da će se uskoro i kod ostalih javiti simptomi neke bolesti budući da je spavaća soba užasno prljava.

Da je na imanju sve aljkavo, otkrila je i Jelena Krunić koja se pre dva dana vratila na "Farmu" i odmah po ulasku iskritikovala takmičare zbog nehigijene.

- Kako samo smrdi u spavaćoj sobi, da li ste normalni? Šta je ovo? - pitala je Jelena.

- Da li je moguće da je ovakvo stanje ispod kreveta i da niko ne čisti? - zgrozio se Lepi Mića, ali se nije udostojio da uzme metlu u ruke i pospremi haos.

Radi prevencije, Bebi Dol redovno pije probiotik, a Baki B3 je zaključio "da će svi dobiti tifus".

Tamara najneurednija!

Koliko je stanje kritično a farmeri neuredni, najbolji primer je Tamara, za koju su od početka pričali da se retko kupa i nikad ne umiva. Ona je preksinoć oko dva sata posle ponoći otišla da se istušira i zamolila Radeta da joj donese vodu. Na njegovo začuđeno lice, samo je odgovorila:

- Ili ću se sada okupati ili ću da se ošugam.

2024 © - Vesti online