Utorak 17.11.2015.
21:42
J. L. Petković - Vesti

Jevtić: Budućnost srpskog naroda je u obrazovanju

Vesti
Jevtić: Nastavljamo da pomažemo

Ministarstvo na čijem je čelu zajedno sa Kancelarijom EU na Kosovu finansiralo je obnovu centralnog grejanja, a ovom prilikom Jevtić je školarcima poklonio školski pribor.

On je podvukao da deca moraju da imaju kvalitetnije uslove za školovanje.

- Nastavićemo da pomažemo, bićemo sa našim narodom, deliti njihove probleme i zajednički ih rešavati, izjavo je Jevtić.

Tokom posete opštini Novo Brdo sa gradonačelnikom Svetislavom Ivanovićem razgovarao je o pomoći ovoj opštini i otvorio vrtić u selu Bostane čija je izgradnju finasiralo Ministarstva za zajednice i povratak.

Vesti
Otvorili sportske terene

U selu Stanišor dvojica političara su simboličan način otvorili sportski teren.

- Uradili smo lakši deo posla, izgradili i opremili vrtić, a sledeći korak je budžet da taj vrtić počne da radi. Izuzetno mi je zadovoljstvo da smo bili u prilici da renoviramo sportski teren koji će služiti velikom broju omladinaca u selu Stanišor. U narednom periodu bićemo sa ljudima na terenu, delićemo probleme i brige koje imaju, i samo na taj način ćemo biti u prilici da rešavamo probleme naših građana. Ne kažem da će biti idealno, i da će život biti idealan kad god mi nešto uradimo, ali biće bolje i to je ono što je najvažnije, kazao je Jevtić koji je posetio i dve socijalno ugrožene porodice. Porodicu Stošić u selu Čuljkovci i porodicu Nasković u Kuscu i obećao im pomoć.

2024 © - Vesti online