Utorak 17.11.2015.
12:19
S. Sudar - Vesti

Jovan Simić pokrenuo lavinu dobrote

facebook.com
Jovan Simić i Nađa Novaković

- Bio sam potpuno zbunjen koliko je veliki odjek u javnosti imala ta akcija. Kada su joj se priključili sportisti i druge javne ličnosti, a posebno onaj nevidljivi a humani deo našeg naroda, pomislio sam, pa ovo mora da nije sve što možemo da učinimo za decu kojoj je nepohodno lečenje u inostranstvu, a njihovi roditelji to ne mogu da isfinansiraju. Tako se ova priča nastavila - kaže Jovan Simić, koji je uz malu Nađu Novaković, glavni junak dokumentarnog filma "Mora da ovo nije sve".

On dodaje da se posebno raduje što se nastavlja i aukcija sportske opreme naših sportista koji su se pridružili ovoj akciji. Ovog puta u nju će moći da se uključe plemeniti ljudi iz celog sveta, jer je online organizovana, a finale će biti posle premijere filma 2. decembra u Centru Sava.

- A znam koliko ih ima mnogo u našoj dijaspori. Imao sam prilike da se u to uverim i upoznam divne ljude koji su pomogli Nađinim roditeljima u Frajburgu na čelu sa porodicom Radović. Bila je to prava jugoslovenska solidarnost i radujemo se što će prisustvovati premijeri filma - kaže Jovan i naglašava da je zahvalan redakciji ”Vesti“ što je podržala ovu humanu kampanju.

Pogledajte više na http://dabudedobro.com/pocetna

2024 © - Vesti online