Utorak 17.11.2015.
10:28
Vestionline

NFL: Vot zaustavio Bengalse

Reuters
Trenutak odluke: Sejfti Hjustona Kvintin Demps oduzima loptu vajd risiveru Bengalsa Ej Džej Grinu

Odlučio je jedini tačdaun na meču, početkom poslednje četvrtine, koji je uhvatio odlični vajd risiver gostiju iz Teksas De Andre Hopkins na dodavanje trećeg kvoterbeka Hjustona u ovoj sezoni Ti Džej Jetsa. On je u trećoj četvrtini dobio šansu posle povrede Brajana Hojera. Blistao je u odbrani jedan od najboljih igrača lige Džej Džej Vot, koji nije dao kvoterbeku Bengalsa Endiju Doltonu da diše.

Bengalsi su odigrali očajan meč, a užasan je bio Dolton, koji ništa nije mogao da uradi pored odbrane gostiju. U poslednjem napadu, Sinsinati je imao priliku da dođe do pobede, ali je u "crvenoj zoni" Teksansa, Ej Džej Grin izgubio loptu, odnosno sejfti gostiju Demps mu je izbio iz ruke, pa je Hjuston ostvario četvrti trijumf u sezoni i povećao šanse da se plasira u plej-of.

SInsinati je i pored poraza ostao ubedljivi lider Severa AFC-a sa skorom 8-1, ispred Pitsburga koji ima 6-4. Na jugu AFC-a, Indijanapolis i Hjuston imaju skor 4-5 i do kraja sezone će viditi grčevitu borbu za prvo mesto u najslabijoj diviziji NFL-a.

2024 © - Vesti online