Nedelja 15.11.2015.
19:57
alo.rs

Strah na Farmi: Stanija ima gljivice

PR
Tvrdi da je najčistija, ali joj kolege s imanja ne veruju: Stanija Dobrojević

Kako bi se zaštitile, njih dve su odlučile da otvoreno kažu Staniji da im više ne uzima odeću.

- Nećemo više da delimo stvari sa tobom jer nam je Mića rekao da imaš gljivice - direktno joj je rekla Maja, dok se starleta branila da je to iza nje.

- Nije tačno! Imala sam gljivice na početku, ali sam tražila od produkcije kremu, koju sam mazala, i više nemam. Ja, koja sam najčistija, prva sam se zarazila - pravdala se Dobrojevićeva, ali joj cimerke nisu poverovale.

Vest o Stanijinim gljivicama se brzo pročula na imanju, zato sada svi izbegavaju da stavljaju svoje stvari na police do njenih i dodiruju njenu posteljinu. Tamara i Maja su se čak pobunule i tražile od ukućana da je poštede poslova kako ne bi dolazila u dodir sa hranom i tako ih zarazila.

- Ona ima gljivice na nogama i oko bradavica, to sigurno dodiruje rukama dok se tušira ili maže. Ko zna da li nakon toga opere ruke. Nemojte da se šalite da joj dajete poslove u kojima je u dodiru sa hranom, da nam ne bi prenela bolest - poručile su uglas Tamara i Maja okupljenim farmerima, među kojima su bili Vlada Stanojević, Aca, Miloš i Radašin.

2024 © - Vesti online