Ponedeljak 16.11.2015.
08:38
Tanjug

Ozbiljan ispit za crno-bele, debituje Vilson

ABA liga/KK Partizan
Teško gostovanje: Petar Božić

- Zadar je dobar tim koji jako dobro igra na svom terenu. Kvalitet i karakter su pokazali i na gostovanju u Zagrebu kada su pobedili Cedevitu. Nas nakon pobede protiv ekipe Budućnosti čeka jako teška utakmica, ali moramo da dokažemo i kako su ta pobeda i naša igra plod dobrog i kontinuirang rada - rekao je Božić za sajt crno-belih.

On je naglasio da Partizan želi da nastavi sa dobrih igrama, i da će stečeno samopouzdanje iz meča sa podgoričkom ekipom mnogo pomoći ekipi.

- Svesni smo da i kada smo prethodnih godina bili favoriti protiv Zadra, često nismo uspevali da to i materijalizujemo. Sada želimo da nastavimo u pravcu dobrih igara i da samopouzdanje stečeno nakon pobede u prošlom kolu iskoristimo u najboljem mogućem svetlu - zaključio je strateg Partizana.

Plejmejker crno-belih Aleksandar Cvetković složio se u oceni da je Zadar veoma teško gostovanje, ali i naglasio da ekipa ima recept za pobedu.

- U Zadru je jako teško igrati. Međutim, posle Budućnosti mi imamo recept kako je potrebno da odigramo da bi na kraju meča bili zadovoljni - istakao je Cvetković.

Utakmicu u Zadru će propustiti Mihajlo Andrić i Edo Murić, dok će svoj debitanski meč odigrati novo pojačanje na mestu plejmejkera, DŽamar Vilson.

Košarkaši Partizana meč 10. kola ABA lige, odigraće u ponedeljak od 21.00 sati u Zadru, protiv istoimene ekipe.

2024 © - Vesti online