Subota 14.11.2015.
20:25
alo.rs

Stanija Jasmini: Muž te je ubijao od batina, znam sve!

twitter.com/@StanijaAmerika
Stanija Dobrojević

Staniju je, međutim, pogodilo što je njena ekipa pljuvala njenog bivšeg dečka.

- Seno Caffe ne liči na pljuvačinu drugih ljudi, dobro znamo za šta nam je služio. Podlo je da te Jasmina, koja zna kakvo mišljenje imaš o Radetu, pita da li je on gej dok Gabrijela sedi tu. I onda krene priča o mom bivšem dečku, ja po bivšima ne pljujem. Ustala sam i ostavila vas troje, ja to ne moram da slušam. U čemu je problem? - rekla je Stanija.

- Jedi go*na. Naravno da te je to pogodilo jer nisi shvatila da se je*eš s konjem, umesto s normalnim čovekom. To je problem - poručio joj je Golubović.

Stanija je potom osula paljbu po Medenici, te rekla kako je shvatila da je ova proračunata. Starleta, naime, smatra da je Seno kafe za opuštanje, a ne za pljvanje.

- Tebe je to pitanje za Radeta pogodilo zbog tvoje prošle veze. Mi u Seno kafeu pričamo o svemu i svačemu. Danas si nešto natripovana, a ja pokušavam da te vratim - kazala je Medenica mirnim tonom, a potom je Stanija "skočila".

- Vratićeš me tako što ćeš prestati da ogovaraš u Seno kafeu! S tobom sam dobra od prvog dana, a krila si od mene da ti je rođendan. Kakva je to meni drugarica? Mene te stvari pogađaju - iskrena je Stanija.

Potom je usledila žestoka rasprava, pogledajte nastavak u video snimku:

2024 © - Vesti online