Nedelja 15.11.2015.
06:30
mondo.rs

Kad bi stjuardese rekle sve što misle...

Reuters
Šta se krije iza ljubaznog osmeha?

Kada stjuardese na početku leta daju uputstva, vrlo dobro su svesne toga da ih gotovo niko ne sluša. - Možda bih mogla i da odigram uz 'Makarenu' - kaže devojka u simpatičnom BuzzFeed videu.

Stjuard odmah "provali" kada u deo za ručni prtljag putnici guraju torbu koja tu ne može da stane, i obično im to odmah kažu. Ali, kada bi bili iskreni: - Znam da to ne može da stane gore, ali svejedno ću vas gledati dok pokušavate.

- Vašem sinu je ovo prvi let? Kako ste to mogli da nam uradite?! - pitala bi stjuardesa kada bi mogla da kaže ono što misli. Ovako, verovatno će ljubaznim rećima pokušati da kaže kako je to slatko i kako će sve biti u redu.

- Nema nikakve turbulencije, ali uključio sam znak da vežete pojaseve kako mi se niko od vas ne bi našao na putu - rekao bi stjuard.

- To što neprestano pritiskate taster da me pozovete, neće učiniti da brže stignem do vas, naprotiv - čuli biste od stjuarda kada ne bi morao da bude ljubazan prema vama.

- Samo napred, komentarišite još jednom o mojoj suknji, izazivam vas - uputila bi stjuardesa upozorenje nekulturnim putnicima, kada svoj bes ne bi morala da sakriva iza lažnog osmeha i ljubaznih reči.

Pogledajte ovaj simpatični video i saznajte kako bi izgledalo kada bi stjuardi i stjuardese smeli da vam kažu sve što misle.

2024 © - Vesti online