Petak 13.11.2015.
22:26
Vestionline

Teška bruka Srbije: Najteži poraz od osamostaljenja

FSS
Mlako, baš mlako: Fudbalska reprezentacija Srbije

Reprezentacija Srbije u ovom trenutku nema ni tim, ni igrače, niti igru koja bi mogla da navede da moramo da verujemo u bolje dane. Nema boljih dana, jer smo u Ostravi doživeli najteži period od 2006.godine i onog meča sa Argentinom u Gelzenkirhenu.

Duel u Češkoj ništa novo nije doneo Radovanu Ćurčiću. Bačenih 90 minuta, gde smo videli još jednu lošu predstavu loših glumaca. Kao što je bila loša reakcija Tomovića koja je prethodila penalu za Češku i golu Necida...

Pamtiće se istina prvenac Petra Škuletića, ali slika i prilika današnjev reprezentacije Srbije je treći gol za selekciju Češke. Mladi Krejči je u jednom trošku probacio loptu kroz noge Tomoviću i Stojkoviću i razgalio domaću publiku. Uspeli su do kraja Česi da nas "resetuju" i još jednim golom deklasiraju. Ponovo je sve crno u i oko A reprezentacije Srbije.

Češka - Srbija 4:1 (1:0)
Sivok 17, Necid 63p, Krejči 82, Zahustel 90+3 - Škuletić 79 

ČEŠKA: Vaclik, Pudil, Kadlec, Sivok, Kaderabek, Darida, Pavelka, Šural (Krejči 72), Dočkal (Plašil 56), Skalak (Zahustel 72), Necid (Škoda 80).

SRBIJA: Stojković, Tomović, Ivanović, D. Tošić, Kolarov, Milivojević (Gudelj 69), Matić, Ljajić, Z. Tošić (Kostić 59), Tadić (Katai 59), Mitrović (Škuletić 69).

2024 © - Vesti online