Subota 14.11.2015.
04:30
Vestionline, 24sata.rs

Fejsbuk uvodi opciju za pijane i neverne

Reuters
Sada možete i da se pokajete nakon poslate poruke

Ovim potezom se proslavio servis za poruke Snepčet, a sada i Fejsbuk uvodi istu mogućnost za milijardu svojih korisnika.

Opcija brisanja poruke će se jednostavno aktivirati. Naime, na vrhu ekrana će biti ikona peščanog sata, koju treba da dotaknete da biste aktivirali opciju. Ako ponovo kliknete na ikonu, opcija se gasi.

- Krenuli smo s testiranjem ove opcije u Francuskoj. Poruke koje same nestaju pružaju ljudima još jednu zanimljivu opciju koju mogu odabrati prilikom korišćenja Mesindžer aplikacije. Očekujemo povratne informacije od korisnika kada budu isprobali opciju”, poručili su iz Fejsbuka.

Opcija je dostupna za svaki razgovor i može se aktivirati po želji. Gledajući slike aplikacije, razgovori u balončićima imaju uključenu opciju brisanja poruka. Umesto dosadašnjeg plavog okvira sa belim tekstom, pojaviće se beli prozor.

Ovim potezom Fejsbuk dodatno povećava rivalitet prema Snepčetu koji traje dve godine. Sve je krenulo nakon što je Fejsbuk navodno pokušao kupiti Snepčet za tri milijarde dolara, ali ga je odbio tadašnji izvršni direktor Evan Špigl.

2024 © - Vesti online