Četvrtak 12.11.2015.
18:50
Vestionline

Partizanova ofanziva na Vojsku: Stadion je naš!

Tanjug
Stadion u Humskoj blizu dobijanja vlasnika

To je nagovestio Vladimir Vuletić, predsednik Nadzornog odbora i član Radne grupe Komisije za pravna pitanja JSD Partizana.

- Čini se da ima rešenja. Predsednik Radne grupe Vojislav Nedić pokazao je energičnost, obavio nekoliko razgovora u Vladi Srbije i dobio signale, koji bi mogli da rezultiraju da se trenutna situacija vansudski poravna i da Partizan iz procesa izađe neozleđen. Pravo je apsolutno na našoj strani. A u slučaju nema nikakvih nejasnoća, reč je o tome da je stadion Partizana Partizanov - uverava Vuletić u intervjuu "Partizanovom vesniku", koji se emituje na "TV Partizan".

- Ovo pitanje je očigledno politički osetljivo. Zbog zahteva Vojske Srbije, kad je minsitar odbrane bio Dragan Šutanovac, dobili smo još jedan zaokret. Možda u ovom slučaju korespondira činjenica da je Partizan u tom periodu trebalo da gradi nov stadion. A tada smo imali izbore, na njima je pobedila Demokratska stranka, a novi ministar odbrane ovu priču okrenuo započetim sudskim procesom - dodao je Vuletić.

2024 © - Vesti online