Petak 13.11.2015.
05:30
mondo.rs

Sperma u službi lepote: Da li biste probale?

youtube.com
Ona se kune u ovaj tretman: Trejsi Kis sa svojom "magičnom kutijicom"

Samohrana majka dvoje dece, dobija svakodnevne donacije sperme u plastičnim kutijicama od muškog prijatelja, koji, kako ona kaže, vodi zdrav život.

Ona pati od kožne bolesti pod nazivom "rosacea", koja joj izaziva crvenilo i rumenilo na koži, pa kaže da joj ovaj neobični tretman pomaže da toga nema i čini čuda za njenu kožu.

- Znam da u spermi ne postoje hemikalije, prirodno je, aktivno i sveže koliko može da bude - objasnila je Trejsi.

Kis je istakla kako nije uključena u proizvodnju sperme koju dobija od prijatelja, već da je to nešto što bi on svakako radio svakog dana.

Gledaocima koji imaju partnera je savetovala da ga "iskoriste" u ove svrhe, a sama je istakla da će, kada nađe muža, koristiti njegovu spermu svako jutro.

U videu na Jutjub kanalu je pokazala gledaocima kako izgleda kutija u kojoj dobija spermu, a onda i demonstrirala sam tretman mazanja iste na lice.

- Uporedila bih osećaj sperme na licu kao kada žvaćete žvaku i udahnete vazduh, koji je hladan i daje vam osvežavajuć osećaj - istakla je ova blogerka.

Miris sperme joj ne smeta i kaže da ukoliko donator jede zdravo i balansira dijetu, sperma će imati svež miris.

Koliko god bizarno zvučalo i izgledalo sve ovo šta Trejsi radi, možda i ima neke trunke istine u tome da sperma može imati pozitivne efekte na kožu. Ona sadrži proteolitičke enzime, koji su dizajnirani da rastaču proteine.

Kada bi se redovno nanosili na kožu, ovi enzimi bi mogli da pomognu da se skinu mrtvi slojevi kože, nakon čega bi ona bila glatka.

Sperma takođe sadrži cink, magnezijum, kalcijum, kalijum i fruktozu, koji bi mogli da budu dobri za kožu, ali su prisutni u veoma malim dozama.

Pogledajte video:

2024 © - Vesti online