Četvrtak 12.11.2015.
14:09
Alo.rs

Čarli Šin izazvao zarazu HIV-om u Holivudu?

Reuters
Pazi s kime spavaš: Čarli Šin

Saznanje da je jedan veoma popularni holivudski glumac, čiji identitet nije objavljen, pozitivan na HIV, izazvalo je paniku u svetskom džet setu. Problem je u tome što je glumac imao brojne poznate seksualne partnerke pa se svi boje da su se zarazili, a američki mediji pretpostavljaju da se radi o Čarliju Šinu.

Opštio sa mnogima i ćutao da ima virus

Američki mediji bruje o velikom skandalu u kojem je glavni lik poznati glumac i aktivni zavodnik zaražen HIV-om. Velika frka izbila je zbog toga je što glumac o svom stanju nije obavestio nijednu od svojih brojnih seksualnih partnerki.

Saznalo se da je ta osoba HIV pozitivna i da je to znala već godinama, prenosi magazin "The Sun". Sličan tekst objavljen je i na sajtu "Radar Online". Objavljeno je i da glumac priprema tužbu protiv žene koja ga je zarazila.

Po kom minulom radu će li ga pamtiti?

- Veliki broj ljudi koji ga poznaje savetovao mu je da se suoči sa situacijom uzdignute glave i javno istupi i kaže o čemu je reč - naveo je izvor "Radara", dodavši kako je glumac u strahu da će ga pamtiti po skandalu, a ne po glumačkoj karijeri.

Nakon što su se mediji raspisali o glumcu, mnogi su pokušali da pogode o kome se radi. A glavni osumnujičeni je Čarli Šin, zvezda serije "Dva i po muškarca".

Tejlor je od Čarlija Šina zaradila milione, a obavezala mu se da će svi njegovi medicinski rezultati ostati u tajnosti. Očigledno nije održala reč.

2024 © - Vesti online