Sreda 11.11.2015.
11:11
Vestionline

Hrvatski fudbaleri lumpovali u Beogradu, a Šimunić ne veruje

Stara pesma
Ivan Perišić u lepom društvu

Fudbaleri su uživali uz narodnjačke hitove, a svi su očekivali da će poteći i reke alkohola. Ipak, fudbaleri, inače hrvatski reprezentativci, samo su jednom nazdravili srpskom šljivom, a zatim tokom cele večeri ispijali sokiće.

To nije uticalo na njihovo raspoloženje, a poneseni odličnim štimungom častili su muzičare u više navrata tokom večeri. Poručivali su pesme Tome Zdravkovića, Miroslava Ilića i Šabana Šaulića, i nisu štedeli novac, naprotiv.

Stara pesma
Zabavljala prisutne: Jelena Krunić

Za stolom do njih vratolomije je izvodila bivša učesnica Farme Jelena Krunić, koja je u kafanu došla u više nego provokativnom izdanju. Kao pravi džentlmeni, Jeleni i drugim devojkama uputili su brojne komplimente, uz opaske da nigde nema tako lepih devojaka i dobrog provoda koji je bio presudan i prilikom odabira mesta za izlazak.

Bilo kako bilo, i pored pohvala devojkama na račun izgleda, hrvatski reprezentativci su se bez društva vratili u hotel. A šta li će tek da im kaže Josip Šimunić, osvedočeni ustaša, odnedavno pomoćnik selektora Hrvatske Anta Čačića...

Stara pesma
Mateo Kovačić u elementu
2024 © - Vesti online