Utorak 10.11.2015.
11:43
Tanjug

Smenjen Borko Stefanović: "Ne bih ih više zadržavao"

ds.org.rs
Kalimero: Nepravda! Nije bilo glasanja

- Došao sam da vas obavestim da sam danas voljom većine u poslaničkom klubu smenjen. To se desilo jutros, bez glasanja. Ovo je drugi put da se ovo ponavlja, poslanički klub je drugi put napravio spisak govornika koji je potpisao moj zamenik (Dejan Nikolić) i sa drugom listom govornika. Time su izvršili drugi ili treći put promenu volje šefa poslaničke grupe. Ovo se dogodilo u mom prisustvu. Ja sam bio u poslaničkom klubu i oni su saznali da sam tu. Smatram da sam voljom većine smenjen - rekao je Borislav Stefanović novinarima u parlamentu.

Istakao je da su sve to organizovali zamenik šefa poslaničkog kluba Dejan Nikolić, Aleksandra Jerkov, Balša Božović, Gordana Čomić.

- Želim im sve najbolje. Moji sledeći potezi zavise na koji način i šta će da uradi DS. Zahvalan sam na saradnji i vama i njima, mislim da su ovim demonstrirali potpuno jedinstvrnu i snažnu volju da moj potpis ne znači ništa, da mogu pararelno da prave spisak govornika i jasno je da su glasali potpuno jedinstveno već drugi ili treći put da ne budem šef poslaničke grupe. Ja neću da pravim probleme i ne bih ih zadržavao - zaključio je Borko i dodao da će se njegovi naredni koraci videti brzo.

2024 © - Vesti online