Utorak 10.11.2015.
12:30
S. Ban

Električni dečak

youtube.com
Metju Maning

Dar s kojim je rođen je možda začet još pre rođenja, u periodu dok je bio u stomaku svoje majke. Naime, mlada trudnica je pretrpela jak udar struje pri čemu su i ona ali i beba u stomaku prošli bez posledica. Zbog toga je Metju još od rođenja dobio nadimak Električni dečak.

Metju Maning je prošao kroz sve eksperimente kojima je naučnicima zadavao glavobolju, jer su instrumenti pokazivali fantastične rezultate, do tada neviđene.

Između ostalog, utvrđeno je da tokom paraspiholoških aktivnosti Metju zrači nepoznatom energijom koja je najsličnija ultraljubičastom zračenju. Jedan od eminentnih stručnjaka je izjavio da je Metju Maning nedvosmislen dokaz postojanja nepoznate parapsihološke sposobnosti ljudskog bića, koja se oslobađa iz primitivnog dela ljudskog mozga za koji se mislilo da je davno zakržljao.

Naučnici "uhvatili" energiju

Ovu energiju su naučnici registrovali i pomoću Kirlijanove kamere. Zabeleženo je da jedna nemačka firma ponudila uređaj, opisujući ga kao savršeniji od Kirlijanove kamere. Kad je Metju stavio ruku na tu napravu, ona je počela da se trese i ubrzo potom svi njeni prekidači su bili izbačeni iz upotrebe.


 

2024 © - Vesti online