Subota 07.11.2015.
21:59
blic.rs

Drama u Vrnjačkoj Banji: Devojka dobila otkaz, pa pretila samoubistvom

Reuters
Ekipa Hitne pomoći prevezla je devojku u Opštu bolnicu u Kraljevu (Foto: Arhiva)

Drama u Vrnjačkoj Banji počela je u subotu oko 14 sati, kada je majka prijavila policiji da Sanja T. hoće da izvrši samoubistvo.

Ubrzo nakon toga stigla je policija, ali se devojka zaključala u kuću i nije htela
nikog da pusti. Punih pet sati trajalo je ubeđivanje pregovaračkog tima policije, dok Sanja nije odlučila da ih pusti u kuću.

Da stvar bude još napetija, majka Sanje T. je popila veću dozu lekova dok je trajala drama, zbog čega je prebačena u bolnicu na ispiranje želuca.

Kako saznajemo, devojka je zadnji put radila kao kontrolor na bazenu u Banji, kada joj nisu produžili ugovor.

- Sanja je vredna radnica. Radila je u nekoliko preduzeća u Vrnjačkoj Banji, uglavnom pod ugovorom. Mnogi od njih su joj ostali dužni i nije mogla nikako da naplati novac. Poslednji prestanak rada ju je verovatno dotukao. Ne verujem da bi nešto loše učinila sebi, ali bila je ljuta i zato je danas tako reagovala - kaže jedan od njenih poznanika.

Otac Tomislav rekao je za "Blic"  kako je ona oduvek htela da bude finansijski nezavisna od roditelja, ali da nikako nije mogla da pronađe stalni posao.

- Dešavalo se i ranije da zbog gubitka posla zapadne u depresiju, ali nikada se ništa slično nije dogodilo. Sinoć smo se čuli i rekla mi je da je predala molbu da joj produže ugovor, ali joj je verovatno neko u međuvremenu javio da od toga neće biti ništa - ispričao je Tomislav.

Devojka je oko 20.30 sati sanitetom Hitne pomoći prevežena u Opštu bolnicu u Kraljevu.

2024 © - Vesti online